7 feb 2018

Published 17:24 by with 0 comment

Viene, Budapest, Beograd Data e udhetimit: 7 -11 Mars , 4-5 Prill , 2 - 6 Maj Cmimi per person :199 Euro

Viene, Budapest, Beograd
Data e udhetimit: 7 -11 Mars , 4-5 Prill , 2 - 6 Maj
Cmimi per person :199 Euro
Në cmim përfshihen
🔸Udhetim me autobus komod.
🔸Akomodim në hotel
🔸Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
🔸Shoqërues shqiptar gjatë udhetimit
⬇️Në pagesë nuk përfshihet :
🔸Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
🔸Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Schonbrunn 17 Euro,
🔸Muzeu i Mbretereshe Elizabetes (Sisi) 13 Euro )
🔸Siguracioni i jetes ne udhetim

Zenith Travel / +355 68 20590 20 
      edit

0 commenti:

Posta un commento