2 feb 2018

Published 10:17 by with 0 comment

VENECIA DHE DOLOMITI 09-11 SHKURT 2018 ✈ CORTINA D’AMPEZZO, CANAZEI, PASSO PORDOI, BELLUNO

VENECIA DHE DOLOMITI
09-11 SHKURT 2018
CORTINA D’AMPEZZO, CANAZEI, PASSO PORDOI, BELLUNO

09/02/2018
Nisja me avion per ne Venecia. (07:15-08:55). Nisja me autobus ne drejtim te Cortina d’Ampezzo, qyteti alpin me i preferuar nga amatoret e turizmit malor ne zemer te parkut natyror « Dolomiti ». Vizite e qendres se qytetit, si dhe e atraksioneve dimerore perreth qytetit. Akomodimi ne hotel Mercure 4 yje ne Borca di Cadore ne periferi te Cortina d’Ampezzo.
10/02/2018
Vizite ne vendet me atraktive ne parkun e Dolomiteve. Do te vizitohen Passo Pordoi, ku do te merret teleferiku per t’u ngjitur ne nje nga pikat me te larta qe do t’ju ofroje nje nga pamjet me te bukura te Alpeve Italiane (pagese ekstra), Passo Falzarego dhe qyteti alpin Canazei ku do te behet pushimi i drekes. Me pas do te kthehemi ne qytetin e Bellunos ku do te kalojme mbremjen. Akomodimi ne hotel Europa Executive 4 yje ne qender te qytetit.
11/02/2018
Nisja per ne Venecia. Vizite e qytetit te Venecias ne diten e finales se Karnavaleve: shetitje me anije mbi kanalin e madh, vizite e Ponte Rialto dhe e rrugicave tipike ne qender te qytetit. Me pas do te marrim pjese ne festimet qe do te organizohen ne piazza San Marco me rastin e Karnavaleve. Do te vizitohet kisha e San Marcos, Ura e psheretimave dhe brigjet e lagunes se Venecias Ne mbremje (ora 19 :00) do te marim avionin ne Treviso per t’u kthyer ne Tirane


Në çmim përfshihet:
Bileta e avionit vajtje ardhje me nisje nga Tirana, autobus komod per shtitjet dhe vizitat sipas programit.
Akomodimi në hotelet e mësipërme për netët e qëndrimit.
Mëngjeset për të gjitha ditët e qëndrimit.
Guide Profesioniste ne shqip

Nuk perfshihet ne cmim :
- Te jete i pajisur me pasaporte biometrike te vlefshme, per femijet minorene te pashoqeruar, autorizim noterial i prinderve.
- Te mos jete i skeduar ne Sistemin e Informimit Schengen.
- Te paraqese prova mbi te ardhurat te cilat duhen per te perballuar shpenzimet gjate udhetimit
- Te paraqese dokumente qe te justifikojne kthimin ne Shqiperi (bileta avioni, trageti etj)
- Te kete policen e sigurimit ne udhetim.

Spirit Travel & Tours Albanian Tourism Center
      edit

0 commenti:

Posta un commento