6 feb 2018

Published 17:39 by with 0 comment

Pranverë në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi, €259/pp, Nisja më 9 Mars 5 Ditë

Pranverë në Napoli, Sorrento, Kapri, Amalfi,
Nisja më 9 Mars/ 5 Ditë, €259/pp


Vizitohen: Napoli, Sorrento, Ishulli Kapri, Amalfi, Positano.
Fjetje 2 netë në Traget, 1 natë në Napoli dhe 1 natë në Sorrento.
Lundrimi me Traget Durrës - Bari dhe Sorrento - Kapri.
Transfertat me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
Rezervo qe tani...!!!

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20 
      edit

0 commenti:

Posta un commento