10 feb 2018

Published 17:04 by with 0 comment

Dubrovnik / Kroaci, 16 - 18 Shkurt / 79 euro/pp

Dubrovnik / Kroaci, 16 - 18 Shkurt / 79 euro/pp


Përfshihen:
Udhëtimi vajtje - ardhje dhe shëtitjet me autobus.
Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi.
Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento