8 feb 2018

Published 17:05 by with 0 comment

Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129/Personi \ Nisja me dt 22 Mars 2018

Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129/Personi
Nisja me dt 22 Mars 2018

Te perfshira :
*-Udhëtimi vajtje - ardhje dhe shëtitjet me autobus.
*-Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi në Dubrovnik dhe 1 natë në Zadar.
*-Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Balkan Tours

      edit

0 commenti:

Posta un commento