24 feb 2018

Published 19:49 by with 0 comment

Blu Line Travel ju sugjeron cmimet ekonomike

Blu Line Travel ju sugjeron cmimet ekonomike per destinacionet:

Amsterdam = duke filluar nga 39 eur
Athine = duke filluar nga 64 eur
Bruksel = duke filluar nga 70 eur
Budapest = duke filluar nga 25 eur
Lubjane = duke filluar nga 130 eur
Mynih = duke filluar nga 148 eur
Paris = duke filluar nga 85 eur
Stamboll = duke filluar nga 65 eur
Cmimet jane momentale, dhe jane subjekt i vendeve te lira ne momentin e rezervimit. Cmimet jane vetem vajtje, dhe perfshijne bagazh dore.
Për informacion & rezervime kontaktoni:
📞 0672907300 Blu Line Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento