17 feb 2018

Published 15:30 by with 0 comment

Beograd / Serbi, Data e udhetimit : 9-11 Mars 3 dite qendrimi 109 Euro/pp

Beograd / Serbi 
Data e udhetimit : 9-11 Mars  
3 dite qendrimi 109 Euro/pp
Qyteti ku e vjetra ndërthuret bukur me të renë dhe ku historia tregohet me nota magjike në cdo kënd e çdo rrugicë .


Ne cmim perfshihet : 
🔸Udhetimi me autobus komod vajtje -ardhje 
🔸Akomodimi ne Hotel ne qender
🔸Mengjesi dhe Darka 
🔸Shoqerimi me guide ne gjuhen shqipe


                                PROGRAMI:
►Dita e pare: Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit. Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” per nje ndalese te shkurter per dreken dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, ne darke. Akomodimi ne hotel.
►Dita e dyte: Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:
në Kalanë e madhe Kalemegdan;
Beogradin e ri;
uren e re Ada mbi lumin Danub;
Rrugen e Shkodraneve;
pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.
►Dita e trete: Mëngjesi ne hotel dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje. Rruga e kthimit do te jete nga Prishtina.Zenith Travel / +355682059020
      edit

0 commenti:

Posta un commento