24 feb 2018

Published 18:02 by with 0 comment

Barcelonë / Spanje, 11 Mars, 4 ditë, €399/pp

Barcelonë /  Spanje, 11 Mars, 4 ditë, €399/pp


Në pagesën përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Shkup – Barcelonë – Shkup.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento