27 feb 2018

Published 09:50 by with 0 comment

Aviacioni Civil Shqiptar jep lajme te mira ✈️đŸ‡ȘđŸ‡ș

2018 do tĂ« jetĂ« njĂ« vit i jashtĂ«zakonshĂ«m pĂ«r #AviacioninCivilShqiptar 
Duam të ndajmë lajmin e mirë, se janë miratuar lejet për fillimin e fluturimeve të rregullta me këto destinacione të reja shkruan ne faqen FB.

-Tiranë-Tel Aviv (Izrael), duke filluar nga 13 Prilli 2018
-Tiranë-Londër (Angli), duke filluar nga Prill 2018, fluturim low cost
-Tiranë-Helsinki (Finlandë) duke filluar nga Maj 2018, charter
Kërkesa të tjera konkrete që po shqyrtohen dhe do të fillojnë gjatë 2018, ka për 3 destinacione të reja, fluturime charter, si më poshtë:
-Tiranë-Kopenhagen (Danimarkë)
-Tiranë-Bukuresh (Rumani)
-Tiranë- Moskë(Rusi)
   
      edit

0 commenti:

Posta un commento