4 gen 2018

Published 16:43 by with 0 comment

TUR VIENE – BUDAPEST ME AVION 10 - 13 SHKURT 3 Nete 4 dite 339 Euro/pp

TUR VIENE – BUDAPEST ME AVION
10 - 13 SHKURT 3 Nete 4 dite 339 Euro/pp


Dita e Parë, 10 Shkurt 2018: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 18:20 – Mbrritje më 19:50. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth 2 orë e Budapestit. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 11 Shkurt 2018: Mëngjesi në hotel. Nisje, herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë. Pasdite, Vvizitë në Monumentet e Vienës, si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 12 Shkurt 2018: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 13 Shkurt 2018: Mëngjesi ne Hotel. Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 16:10 – Mbrritje më 17:35. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Per rezervime: Matias Travel & Tours / +355 69 99 61 122


      edit

0 commenti:

Posta un commento