4 gen 2018

Published 16:52 by with 0 comment

Sofje, 3 Ditë €79/Personi \ Nisja me dt 16 Shkurt, 9, 16 Mars

Sofje, 3 Ditë €79/Personi
Nisja me dt 16 Shkurt, 9, 16 Mars

Te perfshira :
**-Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
**-Akomodim në hotel 2 netë qëndrimi.
**-Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
**-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento