17 set 2018

Published 20:10 by with 0 comment

Si arrihet ne Konsullaten Shqiptare ne Milano

Shpesh here na kane pyetur, si te shkoj ne Konsullate me tren apo me makine???
Ne u munduam, shkuam ne Konsullate me tren dhe me makine....

Si fillim, per ata qe duan te shkojne me makine deri tek dera e konsullates adresa eshte:


Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano
Via San Martino 10
Milano
Ne kete post po e bejme per te thene diçka me shume.

Keshilla 1)
Nese deshironi te shkoni me makine ju keshillojme te parkoni ne San Donato M3, aty ka parking te mbuluar qe kushton vertete pak, (ne kemi paguar 2euro per 5ore parkim.)

Merrni metropolitanen per COMASINA dhe zbritni ne DUOMO, mbas 8 ndalesash.
Ne DUOMO do merrni Tram-in n15 per ROZZANO dhe do zbrisni ne Corso Italia, Via Lusardi, mbas 3 ndalesash. Drejt mbas 30 metrash ne te majten tuaj gjendet Via San Martino.

Keshilla 2)

Nese deshironi te shkoni me tren, zbritni ne Milano Centrale merni metropolitanen M3 (ngjyra portokalli) per San Donato. Ndaloni ne DUOMO, mbas 4 ndalesash

Ne DUOMO do merrni Tramin n15 per ROZZANO dhe do zbrisni ne Corso Italia, Via Lusardi, mbas 3 ndalesash. Drejt mbas 30 metrash ne te majten tuaj gjendet Via San Martino.

Keto jane dy zgjidhjet me te shpejta dhe komode per ata qe jetojne jashte Milanos, mjafton nje bilete per metropolitanen dhe tramin, 1,50€

per informacione mbi dokumentat konsullore dhe aplikime on-line 
ju keshillojme te kontaktoni +39 348 02 90 116
      edit

0 commenti:

Posta un commento