11 gen 2018

Published 14:17 by with 0 comment

Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë €599/Personi \ Nisja me dt 1 Qershor 2018

Rusi, Ukrainë, Poloni, R. Balltike, 13 Ditë €599/Personi
Nisja me dt 1 Qershor 2018

Te perfshira :
Akomodimi 12 Netë në hotele me 3 dhe 4 yje, Fjetje: 1 natë në Zagreb, 1 natë në Krakov, 1 natë në Vilnius, 1 natë në Talin, 2 Netë në Shën Petersburg, 2 Netë në Moskë, 1 natë në Kiev, 1 natë në Kishinau, 1 natë në Bukuresht dhe 1 natë në Sofje.

Mëngjeset per te gjitha ditët e qëndrimit në hotele.
Udhëtimi me Autobus Tiranë - Dubrovnik, Zagreb, Vjenë, Krakov, Varshavë, Vilnius, Riga, Talin, Shën Petersburg, Moskë, Kiev, Odesa, Bukuresht, Sofje, Shkup, Tiranë.
Shëtitjet me autobus në dispozicion sipas programit.
Shoqërues shqiptar gjate gjithë udhëtimit.


Në pagesë nuk janë përfshirë:
Pagesa e Vizës Ruse prej 70 Euro.
Siguracioni i udhëtimit për shëndetin.

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento