18 gen 2018

Published 16:39 by with 0 comment

Dubrovnik, 3 Ditë €79/Personi \ Nisja me dt 16 Shkurt, 7, 9 dhe 16 Mars.

Dubrovnik, 3 Ditë €79/Personi
Nisja me dt 16 Shkurt, 7, 9 dhe 16 Mars.

Te perfshira :
**-Udhëtimi vajtje - ardhje dhe shëtitjet me autobus.
**-Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi.
**-Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
**-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento