10 gen 2018

Published 12:43 by with 0 comment

Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079/Personi \ Nisja me dt 26 Prill 2018

Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €1079/Personi
Nisja me dt 26 Prill 2018

Te perfshira :
**-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
**-Akomodimi në hotele 5*.
**-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
**-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
**-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
**-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
**-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
**-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.


Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento