3 gen 2018

Published 11:36 by with 0 comment

2 informacione te rendeshishme per Shqiptaret qe jetojne ne Itali

Cdo dite na kerkohen dokumentacione te pa imagjinushme...kur mendon se i ke te gjitha zbulon qe mungon diçka shume e rendesishme dhe e dashur per tu realizuar...

Ja 2 gjerat qe na kerkohen dhe JU KESHILLOJME TE MOS I NENVLERESONI

1) Nese do te udhetoje njeri nga prinderit me femijen duhet te pajiset me DEKLARATË NOTERIALE per te shmangur djegjen e biletes dhe probleme te shumta qe mund te kete si pasoje

2) Shtetasit shqiptare qe nuk kane mbushur 18 vjeç duhet te pajisen me DEKLARATË NOTERIALE ku prinderit i autorizojne te fluturojne

Cdo dite shume qytetare gjenden ne situata te padeshiruara per neglizhencen ose joinformimin e pajisjes me dokumentacionin perkates.


Agjensia turistike UDHETIME.EU eshte ne dispozicionin tuaj per informacione te metejshme.
tel. +390256566150      edit

0 commenti:

Posta un commento