14 dic 2017

Published 13:05 by with 0 comment

Viti i Ri në Budapest ,4 Ditë 379 € 🏩

Viti i Ri në Budapest ,4 Ditë 379 €
Cmimi €379 përfshin:

●Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
●Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
●Akomodim në hotel.
●Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
●Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
● Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm.


Për informacione të mëtejshme kontaktoni Albturist Albania:
Mobile: +355 686045449
      edit

0 commenti:

Posta un commento