21 dic 2017

Published 09:13 by with 0 comment

Viti i Ri Hotel Regent Porto Montenegro 5* Tivat, 2 netĂ«đŸ„‚

Viti i Ri Hotel Regent Porto Montenegro 5* Tivat, 2 netë

Cmimi : 330 Eur /Personi
Te perfshira :
Ne paketen e Vitit te Ri perfshihet:
Akomodimi ne dhome deluxe
Mengjes i pasur cdo dite
Hyrje e lire ne “Jeta eshte nje Kabare” festa e darkes se Vitit te Ri per te gjithe te ftuarit e dhomave
Vallezoni gjithe naten ne 31 dhjetor 2017 me performancen e nje bande live dhe kaloni me ritem ne 2018 me festen Kabare qe perfshin:
Pija e mireseardhjen ne lobin e Regent
Darke me pese kurse “Jeta eshte nje Kabare”dhe argetimi ne sallen e vallezimit Teodo + 1 darke me dt 01 .01.2018
Dollia sparkling e Vitit te Ri
Afterparty ne Moulin Rouge BarTransporti Individual

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento