4 dic 2017

Published 09:38 by with 0 comment

VERONA - QYTETI I DASHURISĂ‹đź’–VetĂ«m 229 euro/person !!✈ Datat: 13 - 15 dhjetor

VERONA - QYTETI I DASHURISĂ‹
Në shtëpinë e Romeos dhe Zhuljetës do të ndiheni sikur udhëtoni në kohë dhe riktheheni në epokën e romancave shekspiriane! Arkitektura e bukur romake, parqet e shumtë dhe ballkonet prej të cilave vajzat soditin qytetin, do tju bëjnë të ndiheni personazhe librash!


Vetëm 229 euro/person !!
Datat: 13 - 15 dhjetor
Fluturim direkt vajtje-ardhje me nisje nga Tirana
Qëndrim në Hotel Roccaforte Scaligera 4*
Mëngjeset e përfshira në hotel


Për të rezervuar udhëtimin tuaj kontaktoni Kelvin Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento