20 dic 2017

Published 17:20 by with 0 comment

Ski ne Zhabjak, Mali i Zi Nisja 1 Janar, 3 ditë, €109/pp

Ski ne Zhabjak, Mali i Zi
Nisja 1 Janar, 3 ditë, €109/pp


Në cmim përfshihet:

🛷 Udhëtimi vajtje-arrdhje me autobus komod
🛷 Akomodimi në hotel Gorske Oci 3* ne qender te Zhabjakut
🛷 Mëngjeset dhe darkat
🛷 Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe gjatë gjithë udhëtimit
🛷 Transporti për në pistat e skijimit

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento