30 dic 2017

Published 13:32 by with 0 comment

SHOPPING TOUR JANAR 2018 \ Vizite Milano, Lugano dhe Seravalle \ 399€

Shopping dhe Vizite Milano, Lugano dhe Seravalle

DITA E PARE

Nisja me avion per ne Milano. Nisja me autobus ne drejtim te Luganos, vizite e qendres se qytetit : shetitorja buze liqenit, parku i qytetit dhe vila Ciani. Mbas dite shopping ne qendren Outlet Fox Town. Kthimi ne mbremje ne Milano. Akomodimi ne Hotel Milano.

DITA E DYTE

Nisja me autobus ne drejtim te Outlet-it ne Serravalle per shopping. Kthimi ne mbremje ne Milano.  Akomodimi ne Hotel Milano.

DITA E TRETE

Vizite e qendres historike te Milanos: piazza del Duomo, katedralja, galeria Vittorio Emanuele II etj. Shopping ne qender te Milanos. Rreth ores 17:00 do te nisemi drejt aeroportit te Milanos per te marre avionin per ne Tirane.  
CMIMI: 399 EURO PER PERSON
Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat sipas programit, Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit. “Vitrina Franceze” sh.p.k.


Kushtet e hyrjes ne vendet e hapesires Schengen per nje qendrim me pak se 3 muaj ne nje periudhe prej 6 muajsh, jane:
- Te jete i pajisur me pasaporte biometrike te vlefshme, per femijet minorene te pashoqeruar, autorizim noterial i prinderve.
- Te mos jete i skeduar ne Sistemin e Informimit Schengen.
- Te paraqese prova mbi te ardhurat te cilat duhen per te perballuar shpenzimet gjate udhetimit
- Te paraqese dokumente qe te justifikojne kthimin ne Shqiperi (bileta avioni, trageti etj)
- Te kete policen e sigurimit ne udhetim.

KONTAKTONI:

VITRINA FRANCEZE
      edit

0 commenti:

Posta un commento