26 dic 2017

Published 16:34 by with 0 comment

Shën Valentini në Pragë, 7 Ditë €239/Personi

Shën Valentini në Pragë, 7 Ditë €239/Personi
Nisja me dt 13 Shkurt 2017

Te perfshira :
*-Udhëtimi me autobus Tiranë - Split - Zagreb - Vjenë - Pragë - Budapest - Beograd - Prishtinë - Tiranë.
*-Akomodim në hotel: 2 netë në Pragë, 1 natë në Split, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shëtitjet me autobus sipas programit.
*-Udhëtimi për në Karlovy Var.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento