22 dic 2017

Published 16:23 by with 0 comment

Prage dhe Viene 29 Dhjetor - 1 Janar

Cmimi: 649 Euro per person

 

29/12/2017

Nisja me avion ne oren 04:30 per ne Viene. Nisja me autobus per ne Prage. Vizite e qendres historike te qytetit: sheshi i qytetit te vjeter, ora astronomike, ura e Karlit, Mala Strana, keshtjella, sheshi Vanceslas, etj. Akomodimi ne Viene.

30/12/2017

Nisja me autobus per ne Viene. Vizite e ringut: Katedralja e Shen Stefanit, Kartner Strasse, pallati i vjeter perandorak, Hofbourg, pallati i perandoreshes Sisi (hyrja pagese ekstra), si dhe bashkia e qytetit. Pjesemarrje ne nje koncert me muzike vieneze (pagese akstra) Akomodimi ne Viene.

31/12/2017

Vizite Parqeve te Belvederes (hyrja pagese ekstra) dhe e parkut te Schonbrunn-it, rezidenca verore e Habsburgeve (hyrja pagese ekstra). kisha e Shen Karlit. Parku shteteror etj. Darka e Vitit te Ri ne nje restorant ne qender te Vienes (pagese akstra). Akomodimi ne Viene.

01/01/2018

Vizite e lagjes moderne pergjate brigjeve te Danubit, parku Prater me atraksionet e veta argetuese.  Marrja e avionit ne oren 12:45 per ne Tirane

Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat sipas programit, Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit. “Vitrina Franceze” sh.p.k.

Kushtet e hyrjes ne vendet e hapesires Schengen per nje qendrim me pak se 3 muaj ne nje periudhe prej 6 muajsh, jane:
- Te jete i pajisur me pasaporte biometrike te vlefshme, per femijet minorene te pashoqeruar, autorizim noterial i prinderve.
- Te mos jete i skeduar ne Sistemin e Informimit Schengen.
- Te paraqese prova mbi te ardhurat te cilat duhen per te perballuar shpenzimet gjate udhetimit
- Te paraqese dokumente qe te justifikojne kthimin ne Shqiperi (bileta avioni, trageti etj)
- Te kete policen e sigurimit ne udhetim.

Kontaktoni:

VITRINA FRANCEZE \ Stephane DHIMITRI  Cel: +355 69 20 66 310 
      edit

0 commenti:

Posta un commento