7 dic 2017

Published 14:49 by with 0 comment

Krishtlindjet në Milano-Verona , Nisja 23 Dhjetor 4 ditë, €299/pp

Krishtlindjet në Milano-Verona / Itali
Nisja 23 Dhjetor, 4 ditë, €299/pp
Dita e parë, 23 Dhjetor.Nisja nga Tirana për në aeroportin e Podgoricës (3 orë larg). Fluturimi për Milano në oren 18:50. Në orën 20:40 mbërritja në Milano. Transferta me autobus për në hotel. Akomodimi në hotel.
Dita e dytë, 24 Dhjetor.Mengjesi në hotel. Fillojmë vizitat në Castello Sforzesco, Piazza del Duomo, Katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri “La Scala”. Pas përfundimit të vizitave kohë e lirë ku mund të shfrytezohet për konsumimin e drekës. Pas dreke do të organizohet një vizitë në stadiumin e famshëm të Milanos “San Siro”. Në darkë do kemi mundësi të shikojmë atmosferën e jashtëzakonshme të Krishlindjeve në Milano. Kthimi në hotel.
Dita e tretë, 25 Dhjetor.Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi për në Verona, ku do te vizitojmë Porta Nuova, e cila është ndër urat e famshme të Veronas, në te cilën dallohet shtrirja e qytetit në dy pjesë, parlamentin e qytetit,  Rrugën e Capuletve, Koloseon e famshëm, shtepine e Zhulietës , Kështjellen e Vjeter, Kullën e Lambertit, Piazza di Erbe, Piazza dei Signori, e shumë monumente te tjera. Kohë e lire. Pasdite do vizitojmë një nga qendrat më të mëdha tregtare të Italisë së veriut. Kthimi ne Milano. Kohë e lire.
Dita e katërt, 26 Dhjetor.Mëngjesi në hotel. Nisja për në Vilen Reale në Monza, ku do te kemi mundësi të vizitojmë një nga ndërtesat me një arkitekture interesante dhe shumë të vecantë për veriun e Italisë. Pas vizitës, nisja për në aeroportin e Milanos. Në orën 16:35, nisja për në Podgoricë. Mbërritja në orën 18:30. Kthimi në Tiranë. Fundi i shërbimit tonë.

Detaje të tjera

Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion nga Podgorica, fluturim direkt.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodimi në hotel me 4 yje për tre netë qendrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Kujdes: Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55×40×23 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento