19 dic 2017

Published 09:29 by with 0 comment

Ju ftojmë të krijoni kujtimin më të bukur të fund-vitit! 🎄 D U B A I \ Data 30 dhjetor 2017 - 4 janar 2018

Ju ftojmë të krijoni kujtimin më të bukur të fund-vitit!
D U B A I

Nuk ka si të shkojë më mbarë, për vitin 2018!
Data 30 dhjetor 2017 - 4 janar 2018
Nisja nga Tirana
Hotel 3 yje = 1199 eur pp
Darka Gala 65 eur personi
Hotel 4 yje = 1299 eur pp
Darka Gala 70 eur personi
Hotel 5 yje - 1359eur pp
Darka Gala 140 eur personi
#Pakete_individuale

Paketa përmban:
Biletat e avionit me nisje nga Tirana + akomodim në hotel me mëngjes + transfertat aeroport-hotel-aeroport + siguracion shëndeti në udhëtim.
Pagesë shtesë për vizen 79 eur pp
*Oferta momentale!

Për informacion dhe rezervime na kontaktoni: Globus Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento