22 dic 2017

Published 16:07 by with 0 comment

E dini që në Islandë, fëmijët vendosin këpucët e tyre në dritare, kështu, Santa Claus,🎅 mbush këpucët me gjëra të mira🎁

E dini që në Islandë, fëmijët vendosin këpucët e tyre në dritare, kështu, Santa Claus, mbush këpucët me gjëra të mira.

Festimet e Krishtlindjeve në Islandë fillojnë në 24 dhjetor. Familjet mblidhen së bashku dhe gëzojnë, gatuajnë ushqim të mirë dhe shumë vizitojnë meshën e mesnatës.
      edit

0 commenti:

Posta un commento