27 dic 2017

Published 21:24 by with 0 comment

⛄DARDHE ⛄VOSKOPOJE ⛄KORCE \ 55 EURO

Data e udhetimit :
2-3 Janar ( 8 vendet e fundit)
5-6 Janar ( 8 vendet e fundit)
6-7 Janar ( 10 vendet e fundit )

⛷️HOTEL MOSKOPOLE 55 EURO
⛷️HOTEL CAVALIOTI 59 EURO

👉Ne Cmim Perfshihet:
🍬Udhetimi vajtje-ardhje me minibus komfort,
🍬Akomodimi ne hotel
🍬Mengjesi + Dreka + Darka
🍬Shoqerues gjate gjithe udhetimit

► Dita e pare:
Nisja nga Tirana ora 07:00 te mengjesit tek kafe Flora .
Ndalese gjate rruges per pushim, kafe dhe foto .
Mberritja rreth ores 12:00 ne Voskopoje ne hotel Moskopole .
Akomodimi neper dhoma me pas shijojme dreken me produkte vendase dhe lakrorin me 2 pete. Post dreke vizite, njohja me historine e fshatit, ecje neper rruget e gurta, Njohja e zones dhe vizite ne vendet me pikante si Manastiri i Shen Prodhomit dhe kishave, ecje ne kodrat dhe natyren fantastike qe ofrohet. Darka rreth ores 20:00 me pas muzike lojra sipas deshires ne shoqerine e guidave tona.
► Dita e dyte:
Dita fillon ndryshe ne ajrin e paster dhe peizashin e mrekullueshem. Mengjesi ne hotel rreth ores 08:30 me pas nisemi drejt Dardhes. Kohe e lire per vizite ne Dardhe dhe shfrytezimi I pistes se skive deri ne pasdite.Mbas Dardhes i vjen momenti qytetit te serenatave, shetitje ne pedonalen e famshme, mesonjtorja e pare shqipe, katedralja Me pas nisemi perseri ne hotel ne Voskopoje Konsumimi I darkes.
► Dita e trete:
Pas mengjesit shijojm perseri natyren e bardh me bore qe Voskopoja ofron . Konsumimi o drekes ne Voskopoje .Me pas nisemi per ne Drilon, foto me Teto Ollgen.
Me pas nisemi per ne Tirane Aty mbyllet dhe udhetimi udhetimit jone
Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00.
Fundi I sherbimit tone .

Zenith Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento