29 dic 2017

Published 16:32 by with 0 comment

Bitola 2 ditë 55 € \ Data e udhëtimit :13 – 14 , 27 – 28 Janar

Bitola 2 ditë 55 €
Data e udhëtimit :13 – 14 , 27 – 28 Janar

Në pagesë përfshihen:
Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
Akomodimi ne hotel Epinal 4*
Mëngjesi dhe Darka
Perdorimi i pishines dimerore,sauna, jacuzzi
Guida gjate gjithe udhetimit

Zenith Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento