13 dic 2017

Published 18:10 by with 0 comment

Avala Resort & Villas \ Nata Festive me muzike live e dt 31.12.2017

Avala Resort & Villas:
Cmimi / 210 € per person !

Perfshin: ●2 nete akomodimi ( mengjesi dhe darka)
●Nata Festive me muzike live e dt 31.12.2017
●Perdorimi I pishines , sauna , fitness , jacuzzi , banjo turke
●Early check in and late check out
●20 % zbritje ne facilitetet e SPA
●Wifi ne te gjithe resortin
●Parking.


Për informacione të mëtejshme kontaktoni Albturist Albania
      edit

0 commenti:

Posta un commento