27 nov 2017

Published 11:23 by with 0 comment

Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €499/Personi

Viti i Ri në Paris, 4 Ditë €499/Personi
Nisja me dt 30 Dhjetor 2017

Te perfshira :
*-Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
*-Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
*-Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
*-Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
*-Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
*-Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento