27 nov 2017

Published 19:32 by with 0 comment

Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë 🎄4 Ditë €139

Viti i Ri në Beograd dhe Sarajevë \ 4 Ditë €139
Nisja me dt 30 Dhjetor

Te perfshira :
1. Udhëtimi vajtje - ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
2. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
3. Mëngjeset dhe 2 Darka.
4. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
Opsionale: Darka Speciale e Vitit të Ri në Anije Kej I €65


Balkan Tours +355 69 408 8822
      edit

0 commenti:

Posta un commento