15 nov 2017

Published 09:09 by with 0 comment

Krishtlindjet në Brod - Kosovë, 3 Ditë €87/Personi \ Nisje me 23 Dhjetor

Nisje me 23 Dhjetor
Hotel Arxhena 4* - 2 netë - €87 për person në dhomë dyshe.

Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Krishtlindjeve;
4. Sauna dhe Jacuzzi;
5. Parking
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Udhëtimi është individual
Shtesa për Transportin me autobus €24

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento