2 dic 2017

Published 18:34 by with 0 comment

Kolashin 2 dite Cmimi 55€ ✅ Nisje 6-7 JANAR + 13-14 JANAR

Dt. 6-7 JANAR / 2 Dite, Cmimi €55
Dt. 13-14 JANAR / 2 Dite, Cmimi €55

Hotel Aurel 4* --- Spa, Jakuzi, Sauna

Mengjesi +Darka Bufe = Konsumo Cfare te Duash
Ne cmim 55€ personi perfshihen:
✓- Transporti: Tirane - Potgoric - Kolashin - Tirane
✓- Akomodimi ne Hotel Aurel 4* ne qender te Potogrices
✓- Mengjesi dhe Darka Buffe
✓- Perdorimi i Jakuzzi, Sauna, Palester
✓- Taksa Turistike e qytetit
✓- Wi-Fi ne cdo dhome
✓- Shoqerues i agjensise
-------------------------------------------
Per rezervime dhe informacione na kontaktoni
Albania Travel & Voyage
      edit

0 commenti:

Posta un commento