20 nov 2017

Published 12:24 by with 0 comment

Festat e Nentorit ne Sarajeve! Cmimi 95 Euro per person, date 27 – 29 Nentor 2017

Dita pare date 27 Nentor 2017.
Nisja nga Shkodra rreth ores 6˚˚. Itinerari Shkoder,Tuz, Podgorice, Nikshic ,Foca ,Sarajeve.Duke perfshire edhe pushimet e udhetimit dhe formalitetet ne pikat doganore, mberritja ne qytetin e Sarajeves mendohet te jete rreth ores14˚˚.Akomodimi ne hotel, darka dhe pas darke shetitje e lire ose nen drejtimin e agjensise ne nje lokal me muzike festive.

Dita dyte date 28 Nentor 2017.
Pas mengjesit ne hotel , tour ne piken turistike te Verdho Bosnjes.Pastaj mundesi per shetitje ne Bash Qarshi, ne sheshin e pellumbave, xhamia e madhe ne qender te Sarajeves ndryshe xhamia Gazi Huzrev Begut ndertimi i se ciles daton ne vitin 1500, hani i Huzrev Begut dhe katedralja. Pas vizites shetitje e lire dhe shopping. Darka ne hotel.

Dita trete 29 Nentor 2017.
Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit do te behet nisja ne drejtim te qytetit te Mostarit ku do te vizitohet qyteti dhe ura e tij e famshme. Me pas nisja drejt qytetit te Podgorices ne Mal Te Zi, ku do te kemi mundesi per shopping ne qendren tregtare Delta City dhe nje tour ne qytetin e Podgorices, dhe me pas nisja drejt qytetit te Shkodres. Ketu perfundon dhe programi yne.

Cmimi per person ne dhome dyshe: 95 Euro per person.
Ne cmim perfshihen:
• Udhetimi me autobuz komod ne baze te programit.
* Mengjeset dhe darkat.
* Fjetja ne hotel me 4 *.

Nuk perfshihen ne cmim:
* Pagesat ne disko.
* Drekat.
* Pagesat e telefonit dhe te barit ne dhomat e hotelit.

Rozafa  Travel  Agency & Tour Operator 
Adresa 2:  Pedonale  "Kole Idromeno"
Mob:  +355692136607 
Shkoder, Albania
      edit

0 commenti:

Posta un commento