20 ott 2017

Published 11:36 by with 0 comment

Berlin/Gjermani Nisja me date 27 Nëntor, 5 Ditë €379/pp

Vjeshtë në Berlin / Gjermani
Nisja me date 27 Nëntor, 5 Ditë €379/pp


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishtinë - Berlin - Prishtinë.
2. Transferta dhe Shëtitjet me autobuz.
3. Akomodimi në hotel për 4 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Transferimi me autobus për në Aeroportin e Prishtinës.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Blu Line Travel / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento