8 set 2017

Published 17:28 by with 0 comment

Rome / Itali , 5 nëntor 4 ditë per vetem 219euro/pp

Rome / Itali , 5 nëntor 4 ditë per vetem 219euro/pp
Roma, qyteti i netëve magjike!
Provo ndjesinë që të fal ky qytet dhe nuk do të dëshirosh të largohesh.
Ne kete cmim perfshihet:
Biletat vajtje-ardhje nga Tirana
Akomodimi në Hotel San Remo 3*
Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi.

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20

      edit

0 commenti:

Posta un commento