29 set 2017

Published 08:36 by with 0 comment

Këto janë 10 vendet ‘pijanece’ në Amerikë

Nuk është sekret që Amerika adhuron pijet alkoolike. Një studim ka rankuar 10 vendet ku konsumohet më së shumti alkool referuar numrit të banorëve. Raporti është bërë nga “National Institute on Alcohol and Alcoholism”. Llogaria është bërë duke u konsideruar konsumimi i birrës, verës dhe të tjerave për të nxjerrë konsumin mesatar.

New Hampshire kryeson listën me 17,84 litra për banorë. Distrikti i Kolumbisë vinte në vendin e dytë me 14,43 litra për banorë. Ndërkohë që standardet federale konsiderojnë si të “shëndetshme” deri në afërsisht 7.93 litra për banorë në vit. Tani i dini rregullat dhe situatën.
New Hampshire
Distrikti i Kolumbisë
Delaware
Nevada
North Dakota
Vermont
Montana
Wisconsin
Alaska
Dakota e Jugut

Burimi i lajmit: https://www.liquor.com
Burimi i fotos:   https://www.pexels.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento