14 ago 2017

Published 18:41 by with 0 comment

🍁Vjeshte ne bregdetin Kroat, PARKU KRKA🍁Nisje 15 Shtator, 3 Dite, çmimi €109

Vjeshte ne bregdetin Kroat, PARKU KRKA
Nisje 15 Shtator, 3 Dite, Cmimi €109

Vizitojme Parkun KRKA, Split, Sibenik dhe Trogir
Akomodim ne Hotel 3 Yje ne Sibenik buze detit
Mengjes + Darke te pershfire ne cmim
Ne cmim €109 perfshihet:
Transporti sipas pogramit me autobuz komod vatjie – ardhje dhe te gjitha shetitjet
Akomodimi per 2 nete ne hotel 3* ne Sibenik
Mengjesi dhe darke per te gjitha ditet e qendrimit ne hotel
Shoqerues shqiptar gjate gjithe turit

Mia Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento