19 ago 2017

Published 10:25 by with 0 comment

Vienë / Budapest, 19 shtator,4 netë qëndrimi 245euro/pp

Vienë / Budapest, 19 shtator,4 netë qëndrimi  
Cmimi momentalisht 🎁245euro/pp

Të vizitosh qytetin e dritave dhe kryeqytetin e një perandorie që të mahnit me klasin e tij.Ne cmim perfshihet:
➤ 1- Biletat Tiranë-Budapest-Tiranë
➤ 2- Akomodimi në hotele me 3 yje në qendër të qytetit
➤ 3- Mëngjest pë çdo ditë qëndrimi
Opsionale:
➤ 4- Transfertat Budapest-Vjenë-Budapest

Blu Line Travel  #PaketaTuristike / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento