9 ago 2017

Published 09:51 by with 0 comment

Le t’i bëjmë pushimet në Sarandën tonë!

Kur vjen fjala te pushimet të gjithë dëshirojnë të ikin sa më larg.
Jo vetëm për dëshirën e mirë të eksplorimit të vendeve të reja, por dhe për të shpërndarë në rrjete sociale foto nga jashtë shtetit.

Ndërkohë që është bukur t`i bësh pushimet jashtë Shqipërisë, por mund të jetë po aq bukur edhe brenda saj.
Le t`i bëjmë pushimet në Sarandë dhe të shijojmë jo vetëm detin me guralecë, por dhe llojshmërinë e peshqve dhe frutave të detit.

Ksamili, Tre ishujt, Pasqyrat janë vetëm disa nga plazhet më të famshme të Sarandës.

Përse të mos shkojmë atje?!
      edit

0 commenti:

Posta un commento