13 ago 2017

Published 21:49 by with 0 comment

Lajme të mira nga Ernest Airlines

Kishte premtuar Ernesti që do fillonte fluturime edhe nga qytete të tjera të italisë dhe e mbajti fjalën (edhe se pak me vonesë).

Fillon Fluturimet direkt nga 21 gushti Firenze Tirana dhe anasjelltas
Fillon Fluturimet direkt nga 24 gushti Ancona Tirana dhe anasjelltas
Fillon Fluturimet direkt nga 30 gushti Rimini Tirana dhe anasjelltas

Tashmë lidh shtetin e shqiponjave me Italinë nga Ancona \ Firenze \ Rimini \ Milano Malpensa \ Bergamo \ Pisa \ Bologna \ Verona dhe Rimini


 Quando camminerete sulla terra dopo aver volato, guarderete il cielo perché là siete stati e là vorrete tornare.

(Leonardo da Vinci)      edit

0 commenti:

Posta un commento