23 ago 2017

Published 14:56 by with 0 comment

All Inclusive në Korfuz – 4 Ditë €149/Person \ Nisja me date 1Shtator

PLAZH, 4 Ditë

Dita e Parë, E Premte: Nisja nga Tirana në oren 22.00 të ditës së Enjte dhe udhëtimi me autobus për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me autobuz dhe traget. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Korfuz. Sistemimi në Hotel.

Dita e Dytë, E Shtunë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Tretë, E Diel: Akomodimi në Hotel.

Dita e Katërt, E Hënë: Akomodimi në Hotel.

Dita e Pestë, E Martë: Udhëtimi i kthimit me Traget dhe autobus për në Tiranë, nëpermjet Igumenicës, Qafë Botës dhe Sarandës. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
 
Hotel Telemachos 2* Superior All Inclusive

Me Shume Detaje: Në pagesën për person në dhomë dyshe përfshihen:
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje – Ardhje me autobus dhe traget. Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

explorertours
      edit

0 commenti:

Posta un commento