21 ago 2017

Published 14:42 by with 0 comment

All Inclusive në Korfuz \ 29/08/2017 - 01/09/2017 \ € 149 Personi

All Inclusive në Korfuz
29/08/2017 - 01/09/2017

Telemachos 2*S / € 149 Personi
Corfu Belvedere 3* /€ 229 Personi
Alexandros 4* /€ 239.00 Personi
Gelina Village 5* /€ 299.00 Personi
Te perfshira :
1. Akomodim All Inclusive në hotel,
2. Vajtje - Ardhje me autobus dhe traget.
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë progra

Balkan Tours
      edit

0 commenti:

Posta un commento