9 giu 2017

Published 16:33 by with 0 comment

Korfuz All Inclusive, Date 16 - 18 Qershor vetëm 99€/pp

Korfuz All Inclusive
Hotel Ionian Park 4
Date 16 - 18 Qershor vetëm 99€/pp


Në cmim përfshihet
📎Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz.
📎Akomodimi 2 Net / 3 Dite
📎Shërbimi All inclusive – me mengjes, dreke, darke dhe pijet e perfshira.
📎Shëtitjet sipas programit
📎Shoqërues gjatë udhëtimit

Në çmim nuk përfshihet:
📎Pagese Ekstra Bileta Tragetit (11 Euro Vajte Ardhje)

Matias Travel & Tours / +355699961122

      edit

0 commenti:

Posta un commento