5 giu 2017

Published 15:10 by with 0 comment

Dubai, Vetem 8 ditë te plota, Nisja 19 Qershor Çmimi 639 €/pp

Dubai është qyteti më i madh, më i bukur dhe më modern në Emirateve të Bashkuara Arabe...!!
Vetem 8 ditë te plota ! Nisja 19 Qershor ,🍭Çmimi 639 €/pp

Përfshin:
✓Biletën e avionit ( vajtje-ardhje )
✓Akomodimin në Jood Palace Hotel Dubai 5*
✓Bagazh dore + të gjitha taksat aeroportuale

Hima Travel / +355 69 47 67 427
      edit

0 commenti:

Posta un commento