13 giu 2017

Published 10:04 by with 0 comment

Barcelone dhe Costa Brava, 8 dite €399 (me avion)

Datat e nisjeve – Me poshte gjeni cmimet per cdo date nisjeje:
3, 10, 17, 24 dhe 31 Korrik
► 7, 14, 21, 
dhe 28 Gusht
► 4
dhe 11 Shtator.


Dita e Parë: Nisja nga Tirana 08.00 me autobus për në Aeroportin e Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë. Nisja në orë 18.05. Mbrritja në Barcelonë në orën 21.00. Transferta për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë dhe Fjetje.
Dita e Dytë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tretë: Mëngjes, Gjithë ditën, Shëtitje Panoramike në Barcelonë me Autobus dhe Shoqërues, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Katërt: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Pestë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Gjashtë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Shtatë:Mëngjes, Të lirë për në Plazh, Drekë, Darkë dhe Fjetje.
Dita e Tetë: Mëngjes, Të lirë për në Plazh. Drekë. Pasdite, vonë transferta për në Aeroportin e Barcelonës. Fluturimi Direkt Barcelonë – Shkup. Nisja nga Barcelona në orën 21.35. Mbrritja në Shkup në orën 24.20. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.
Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
– Fjetje 7 Netë në Hotel 2*S, 3* dhe 4*, Mëngjes, Drekë dhe Darkë në Hotel (pa pije te perfshira ne cmim).
– Shëtitje Panoramike në Barcelonë,
– Fluturimi Direkt Shkup – Barcelonë – Shkup (5 kg cante dore dhe 23 kg bagazh i perfshire ne cmim)
– Transfertat vajtje Ardhje nga Tirana në Aeroportin e Shkupit dhe nga Aeroporti Barcelonës në Hotel.
Shenim:
  • Krevati mund te mos jete dopio, por 2 krevate tek te bashkuar.Cmimet sipas datave dhe hoteleve perkatese:
Nisja 3 Korrik Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 669.00
Nisja 10 Korrik Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 719.00
Nisja 17 Korrik Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00
Nisja 24 Korrik Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 679.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 729.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 849.00
Nisja 31 Korrik Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00
Nisja 7 Gusht Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 799.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 919.00
Nisja 14 Gusht Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 699.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 749.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 869.00
nga 21/08/2017 në 28/08/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 659.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 709.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 829.00
nga 28/08/2017 në 04/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 599.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 649.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 769.00
nga 04/09/2017 në 11/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 499.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 549.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 669.00
nga 11/09/2017 në 18/09/2017 Tarifa
Hotel Don Juan Center 2*S Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 399.00
Hotel Gran Don Juan 3* Dhomë Standart (Max: 3 Rritur) € 449.00
Hotel Gran Don Juan Palace 4* Dhomë Standart (Max: 4 Rritur) € 569.00
Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe
Rreth Rezervimit:
  • Per rezervim, mund te paguani 50% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.
      edit

0 commenti:

Posta un commento