11 mag 2017

Published 10:27 by with 0 comment

Viena / Austri 339€/pp nisje ne daten 21 maj

Viena eshte githmone destinacioni i preferuar per tu vizituar 
4 dite 339€/pp nisje ne daten 21 majÇmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).


Bora Travel & Tours / +355692040020
      edit

0 commenti:

Posta un commento