7 mag 2017

Published 21:55 by with 0 comment

Vetëm një fjalë ‘Parajsë’ – Këto janë Ishujt të Europës që duhet të vizitoni këtë verë…

Në mbarë botën kur njerëzit udhëtojnë në vende të ndryshme anembanë kontinentit për pamjet e strukturave të famshme arkitekturore, statujave dhe afreskeve të krijuara nga mjeshtër artistë dhe për të mësuar nga kultura e pabesueshme. Por pavarësisht nga të gjitha këto atraksione, ka edhe joshjen për të vizituar disa dhurata të mbinatyrshme, absolutisht të mrekullueshme që na janë dhënë nga Nënë Natyra në formën e ishujve të shumtë të përhapur në detet dhe oqeanet e ndryshme dhe rreth Evropës.

Me këtë listë, ne jemi përpjekur të përpilojmë disa prej ishujve më të mirë në Evropë që asnjë udhëtar nuk mund të lejojë t`i humbasë!

  • Santorini, Greqi i njohur si ishulli i vullkanit
  • Capri, Itali
  • Jersey, Channel Islands i njohur si ishulli i aventurës
  • Majorca, Spanjë i njohur për kënaqësinë e plazhit
  • Corsica, Francë i njohur për ishullin e të bukrës
  • Gozo, Malta i njohur si ishulli i Historisë
  • Rhodes, Greqi është i njohur si ishulli i trëndafilave
  • Ibaza, Spanjë aty ku party nuk përfundon kurrë

Burimi i lajmit: https://www.triphobo.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento