9 mag 2017

Published 10:13 by with 0 comment

Vende të pabesueshme që vështirë të besosh se vërtet ekzistojnë…

Bota jonë është kaq e mbushur me mrekulli se vende të reja dhe të mahnitshme janë zbuluar çdo ditë, qoftë nga fotografë profesionistë apo amatorë. Vendndodhje të ndryshme gjeografike, kushtet klimatike dhe madje edhe stinët ofrojnë shumëllojshmëri më të madhe të mrekullive natyrore: liqene rozë, livadhe mahnitëse ose fusha tulipani, kanione dhe male frymëmarrëse dhe vende të tjera që vështirë se besoni se ekzistojnë aktualisht!
Zbuloni se ku ndodhen këto vende me një fjalë të quajtura “Parajsa në tokë”:

 Mendenhall Ice Caves, Juneau, Alaska
 Tulip Fields in Netherlands \ Image credits: Allard Schager
 Bamboo Forest, Japan
 Street in Bonn, Germany
 Wisteria Flower Tunnel in Japan


Tunnel of Love, Ukraine \ Image credits: Oleg Gordienko
 Black Forest, Germany
 Lavender Fields, UK and France

 Fields of Tea, China
 Tianzi Mountains, China
 Salar de Uyuni : One of the World’s Largest Mirrors, Bolivia \ Image credits: dadi360
 Antelope Canyon, USA
 Lake Hillier, Australia
 Hang Son Doong, Vietnam
 Mount Roraima, Venezuela/Brazil/Guyana
 Canola Flower Fields, China
 Hitachi Seaside Park, Japan
 Red Beach, Panjin, China
 Shibazakura Flowers, Takinoue Park, Japan
 Naica Mine, Mexico

 Lake Retba, Senegal
 Zhangye Danxia Landform, China

Burimi i lajmit: http://www.boredpanda.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento