10 mag 2017

Published 09:54 by with 0 comment

PRANVERE NE STAMBOLL / Me date 24 Maj – 28 Maj 2017, 4 nete dhe 5 dite / 164Euro/pp

PRANVERE NE STAMBOLL 164Euro/pp
Me date 24 Maj – 28 Maj 2017, 4 nete dhe 5 dite
Dita e pare date 24 Maj 2017.
Nisja nga Shkodra ne oren 05°° te mengjesit me intenerar Shkoder –Tirane – Elbasan – Librazhd – Pogradec - Kapshtice .Gjate rruges per ne kufirin e Kapshtices, ndalesa per pushim dhe kafe dhe me pas nisja per ne drejtim te Selanikut, ku gjate rruges do te bejme nje ndalese per te vizituar qytetin e Kosturit (Kastoria) dhe me pas mberritja ne Selanik , akomodimi ne hotel dhe me pas vizite ne qytet,ku do te vizitohen pikat kryesore te qyteti si Kulla e Bardhe,monumenti i Aleksandrit te Madh,Harku i Triumfit,sheshi Aristotel pastaj kalojme ne pazarin e qytetit dhe ne bulevardin kryesor Via Egnatia.Pas shetitjes ne qytetin e Selanikut do te shikohet mundesia per te kaluar darken ne taverna ose ne buzuk me muzike, me pagesa ekstra.
Dita e dytё, date 25 Maj 2017.
Pas mengjesit ne hotel nisja ne drejtim te Stambollit.Gjate ruges per ne Stamboll do te bejme nje ndalese per te vizituar qytetin e Kavallas , vendi ku ka lindur Muhamed Aliu ne vitin 1769,i cili ishte themeluesi i dinastise Shqiptare qe ka sunduar Egjyptin per 150 vite (1802 – 1952) Pas vizites ne Kavalla nisja per ne qytetin e Stambollit.Mberritja dhe akomodimi ne hotel dhe pas vizite ne Kapla Carshi dhe ne pazaret e Stambollit per shopping dhe me pas kthimi ne hotel.
Dita e tretё, date 26 Maj 2017.
Mengjesi ne hotel dhe me pas vazhdojme viziten ne qytetin e Stambollit.Gjate vizites ne Stamboll kalojme mbi Bririn e Arte ndermejt ures se Gallates,mbi urat e varura te Bosforit,qendrojme ne njeren nga 7 Kodrat e Stambollit Camlixha ose ndryshe (Kodra e te Dashuruarve),kodra me e larte qe ndodhet ne pjesen Aziatike te Stambollit dhe prej andej sodisim Stambollin Europian dhe Aziatik.Pastaj fillojme vizitat ne Xhamine Blu e vetmja ne bote me 6 minare, Shen Sofia me sip 7500 m²,Hipodromin, Sarajet e Sulltsanit me Top Kapi. Pas kthimit nga vizita e qytetit do te shkojme ne muzik Holl ose (Harem),ku do te jete nje nate mbreselenese me kenge e valle nga gjithe bota.
Dita e katert, date 27 Maj 2017.
Mengjesi ne hotel dhe me pas vazhdojme viziten ne akuariumin, shetitje me anije ne ngushticen e Bosforit.Me pas rreth ore 13.°° nisemi per ne Sofje, ku gjate rruges do te bejme nje ndalese ne qytetin Edirne ne Turqi, dhe me pas nisja per ne Sofje, mberritja dhe akomodimi ne hotel.

Dita e peste 28 date Maj 2017.
Mengjesi ne hotel dhe me pas fillon vizita ne qytetin e Sofjes, ku do te vizitohen pikat kryesore te qytetit si Kisha Katredale Nevski, Zjarrin e Pa Shuar,Qytetin Romak, Xhamine Bashi Banja, Kishen Ruse dhe bukuri te tjera qe na ofron qyteti I Sofjes. Pastaj nisja per ne qytetin e Shkupit. ku per rreth 1-2 ore do vizitohet ky qytet.Pas shetitjes ne Shkup nisja per ne drejtim te kurifin Maqedoni-Kosove dhe ndalese ne qytetin e Prizrenit. Pastaj do te vazhdojme ne rrugen e Kombit ku do te marrim rrugen per ne drejtim te qyteti tone te Shkodres.Gjate rruges do te bejme ndalesa te shkurtra per relaks dhe kafe dhe mberritja ne Shkoder ku mbaron dhe sherbimi yne.
Cmimi pёr person nё dhomё dyshe: 164 Euro.
*Nё cmim pёrfshihet:
*Udhёtimi me autobuz komod ne bazё tё programit.
*M
ёngjeset ne hotel per gjitha ditet e qendrimit.
* *Guida profesionale n
ё gjuhёn shqipe.
*Nuk pёrfshihen:
*Shetirja me anije.
*Sigurarioni I shendetit ne udhetimi (I detyrushem).
*Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
Rozafa Travel / +355692136607
      edit

0 commenti:

Posta un commento